Чередніченко зробив цирк у Полтавській міськраді імені Мальцева

ПОЛТАВА
14.04.2016, 08:50

Сергій Чередніченко, депутат Полтавської міськради імені О.Ф. Мальцева від партії «БПП» Солідарність», влаштував циркове шоу на засідання комісії з питань підтримки ветеранів війни та учасників АТО, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства.

Чередніченко зробив цирк у Полтавській міськраді імені Мальцева_1

Під час засідання заступник голови комісії Сергій Чередніченко через динаміки на всю залу ввімкнув циркову музику. Цей учинок спричинив шквал глузування з голови комісії та засідання в цілому.

Цілком вірогідно, що в цьому випадку мало місце погіршення психічного стану Чередніченка через весняне загострення психічних хвороб.

Нагадаємо, Сергій Чередніченко, депутат Полтавської міськради від партії «БПП» Солідарність», інвалід одночасно ІІ та ІІІ групи за загальним діагнозом ШИЗОФРЕНІЯ.

Чередніченко зробив цирк у Полтавській міськраді імені Мальцева_3

Чередніченко зробив цирк у Полтавській міськраді імені Мальцева_5

Читайте також:
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
03 травня, 14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
03 травня, 06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
02 травня, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
02 травня, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45