Дурні й дороги від Служби автомобільних доріг у Полтавській області

ПОЛТАВА
27.02.2017, 14:15

Користувачі соцмережі Facebook поширили відео, що демонструє стан доріг у Полтавській області.

– Тут дехто в шоці від таких українських доріг. То ще ви в Гадяч не їздили! Там точно повний ппц! Зате найбагатшою людиною є керівник районного автодору!, – пише Олександр Осипенко в групі «Миргород Freedom».

Допис зібрав значну кількість коментарів від невдоволених станом доріг.

Дурні й дороги від Служби автомобільних доріг у Полтавській області_1

Чому така доля спіткала полтавців і полтавські дороги за часів керування Службою автомобільних доріг Володимира Трояновського за адміністративної підтримки головком&пісоцьким незабаром у журналістському розслідуванні «ОБ». 

Читайте також:
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
вчора, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
вчора, 08:18
Полтава
Жителі Великого Байраку Миргородського району віднині мають доступ до води. Днями там завершили роботи на артезіанській свердловині.
29 квітня, 21:49
Полтава
Не минає ні дня без трагічної звістки з передової. Московитська війна забирає в української нації найкращих синів.
29 квітня, 14:56
Полтава
Автошлях, який сполучає українську столицю з Борисполем, Кременчуком, Дніпром і Запоріжжям негайно потребує ремонту. Причому, капітального.
28 квітня, 12:45