«Епопея» довкола відродження лікарні у Нехворощі триває

ПОЛТАВА
05.10.2019, 09:30
«Епопея» довкола відродження лікарні у Нехворощі триває

У п'ятницю, 4 жовтня, відбулась відкрита сесія Нехворощанської сільської ради. Про це звітує керівництво об'єднаної територіальної громади у соціальній мережі Facebook.

Основним питанням, які розглянули депутати, було відкриття на базі колишньої сільської лікарні центру первинної медичної допомоги. Аби вислухати всіх зацікавлених, до мікрофона запросили активних представників Нехворощанської громади.

По завершенню жвавої дискусії перейшли до голосування щодо затвердження положення комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування». З присутніх 17 депутатів голоси «за» віддали 2, «проти» — 8, «утримались» — 7.

Таким чином, відродження лікарні у Нехворощі знову відкладається на невизначений термін. Адже громада і влада мають прийти до спільного знаменника у цьому важливому питанні.


Читайте також:
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
вчора, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
вчора, 08:18
Полтава
Жителі Великого Байраку Миргородського району віднині мають доступ до води. Днями там завершили роботи на артезіанській свердловині.
29 квітня, 21:49