​Міст через річку Кобелячок, на ремонт якого витратили 20 мільйонів, лишається недобудованим і становить небезпеку для водіїв

ПОЛТАВА
20.08.2019, 09:34

Мешканці села Бутенки Кобеляцького району скаржаться на погано відремонтовану переправу через річку Кобелячок.

На реконструкцію мосту було витрачено понад 20 мільйонів гривень. Проте зазначена сума не відповідає якості здійсненого ремонту. Металеві опори не прикріплені до бетонових основ, повідомляють «Хроніки громад».

Коли мостом проїжджає навантажена фура, металеві конструкції суттєво просідають.

Наразі місцевий активіст написав заяву з вимогою порушити на будівельну компанію «Ростдорстрой», екс-очільника Полтавської ОДА В.Головка та начальника Служби автомобільних доріг в Полтавській області В.Трояновського кримінальну справу за ст. 191 КК України за розкрадання в особливо великих розмірах при здійсненні ремонту мосту. 

Читайте також:
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
вчора, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
вчора, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
вчора, 06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
30 квітня, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
30 квітня, 08:18