Справа Альбіни Гохалтер. Коли буде покарана винна медсестра?

ПОЛТАВА
09.10.2015, 05:50
Справа Альбіни Гохалтер. Коли буде покарана винна медсестра?

Про недбалість полтавських медиків та директора Департаменту охорони здоров'я Віктора Лисака не так давно дізналася вся Україна (звісно, окрім міністра охорони здоров'я Віктора Шафрановського). І досі за каліцтво дитини ніхто з винних не люстрований, не звільнений і не притягнутий до відповідальності.

http://bit.ly/1PkwbV6

http://bit.ly/1MhJVuB

http://bit.ly/1jfCf4D

Медсестра, яка готувала дівчинку до операції теж досі непокарана. Чому? Виявляється, ця медсестра - племінниця адвоката Козленка, який захищав Лисака, коли той сидів у в'язниці. Чи може Лисак після того звільнити чи покарати родичку свого адвоката? 

Коло замкнулося. 

Та коли ж нарешті матері Альбіни чекати на справедливість у цій країні? До кого звертатися, якщо навіть правоохоронні органи не виконують своїх обов'язків?


Читайте також:
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
вчора, 14:07
Полтава
Чергову сонячну електростанцію споруджують у Миргороді. Вона забезпечить нагальні потреби одного з об'єктів критичної інфраструктури.
вчора, 09:23
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
03 травня, 14:45