У Кобеляках заборонили вивозити відходи на закрите лісове звалище

ПОЛТАВА
17.09.2019, 07:20
У Кобеляках заборонили вивозити відходи на закрите лісове звалище

Кобеляцька міська рада прийняла рішення закрити місцеве сміттєзвалище. Про це повідомляють журналісти видання "Ехо".

Зазначається, що підприємству «Водоканал+», котре займається утилізацією побутових відходів у Кобеляках, заборонили транспортувати їх до звалища на вулиці Покровській. Станом на сьогодні в’їзд на смітник перекритий шлагбаумом, а про заборону викидання сміття попереджає відповідний знак.

Водночас на нещодавно облаштоване звалище «Лісове» також обмежено доступ. Міська влада не коментує, чому зараз завезти відходи на його територію не можуть ні комунальники, ні громадяни.

Читайте також:
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
вчора, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
вчора, 08:18
Полтава
Жителі Великого Байраку Миргородського району віднині мають доступ до води. Днями там завершили роботи на артезіанській свердловині.
29 квітня, 21:49
Полтава
Не минає ні дня без трагічної звістки з передової. Московитська війна забирає в української нації найкращих синів.
29 квітня, 14:56
Полтава
Автошлях, який сполучає українську столицю з Борисполем, Кременчуком, Дніпром і Запоріжжям негайно потребує ремонту. Причому, капітального.
28 квітня, 12:45
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
26 квітня, 14:53