У Полтаві намалювали наземний перехід замість підземного

ПОЛТАВА
08.08.2018, 10:07

Замість підземного переходу – наземний. Таку картину сьогодні побачили полтавці біля зупинки «Будинок зв’язку». 

У Полтаві намалювали наземний перехід замість підземного_1

Працівники ТОВ «Асфер груп» зранку 8 серпня нанесли дорожню розмітку «зебру» біля підземного переходу по вул. Соборності. Нагадаємо, саме ця компанія виграла останній тендер на ремонт підземних переходів у Полтаві. https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-05-22-000856-b

На запитання журналістів, працівники фірми повідомили, що наземний перехід є тимчасовим допоки ведуться ремонтні роботи. Хоча про строки їх завершення не повідомили.

За умовами угоди підрядник повинен завершити ремонтні роботи до 20 грудня 2018 року. Реконструкція передбачає встановлення скляних накриттів, ремонт вхідних груп, прилеглої території, заміну покриття підлоги, ремонт стелі. Також, переходи мають обладнати додатковими перилами.

Довідково: власником та засновником ТОВ «Асфер груп» є колишній кандидат в депутати від партії «Сильна Україна» Володимир Тузенко. Стосовно інших фірм Тузенка – «Феропол» і «Полтава Білд» раніше були відкриті кримінальні провадження.

Читайте також:
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
вчора, 14:07
Полтава
Чергову сонячну електростанцію споруджують у Миргороді. Вона забезпечить нагальні потреби одного з об'єктів критичної інфраструктури.
вчора, 09:23
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
03 травня, 14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
03 травня, 06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
02 травня, 19:06