Відремонтуйте дороги! Полтавці нагадують владі про реальні проблеми міста

ПОЛТАВА
08.07.2019, 09:40
Відремонтуйте дороги! Полтавці нагадують владі про реальні проблеми міста

Мешканці Полтави продовжують звертатися до міської влади з вимогами звернути увагу на транспортні проблеми міста. Стан доріг турбує полтавців більше, ніж багатомільйонні проекти, на яких легко розкрадати бюджетні кошти.

На сайті Полтавської міської ради з’явилися нові петиції стосовно ремонту доріг.

Так, зокрема, полтавці вимагають завершити ремонт вулиці Шолом-Алейхема, а також здійснити ремонт автошляху вулиці Квітки Цісик.

Крім того триває збір підписів стосовно невідкладного ремонту тротуару по вулиці Олеся Гончара. 

Читайте також:
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
вчора, 14:07
Полтава
Чергову сонячну електростанцію споруджують у Миргороді. Вона забезпечить нагальні потреби одного з об'єктів критичної інфраструктури.
вчора, 09:23
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
03 травня, 14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
03 травня, 06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
02 травня, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
02 травня, 06:00