​Африканську чуму свиней виявили в одному з районів Полтавщини

ПОЛТАВА
19.10.2019, 07:15
​Африканську чуму свиней виявили в одному з районів Полтавщини

Випадок захворювання свійської худоби на африканську чуму свиней зафіксовано у господарстві Миргородського району.

Про це інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Зазначається, що на території державного підприємства «ДГ імені Декабристів» Інституту свинарства і агропромислового виробництва виявлено мертвих тварин, у ДНК яких знайшли вірус африканської чуми свиней.

Рішенням державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Миргородській районної державної адміністарції з 18 жовтня 2019 року встановлено карантин. Територію господарства оголошено небезпечним пунктом та затверджено план заходів щодо локалізації та ліквідації африканської чуми свиней.


Читайте також:
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45