Депутати Полтавської облради провалили голосування щодо «формули Штайнмаєра»: як це було (відео)

ПОЛТАВА
24.10.2019, 15:29

24 Жовтня у Полтаві провели друге пленарне засідання двадцять сьомої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання.

Як раніше повідомляв «Останній Бастіон», на розгляд депутатів винесли понад 30 питань. Серед них було звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення реалізації «формули Штайнмаєра».

Відзначимо, що за недопущення реалізації «формули Штайнмаєра» вже виступили міські ради Полтави, Кропивницького, Сум. А от у Західній Україні – майже всі ради одностайно проголосували проти «формули».

Після тривалих дискусій та сварок депутати Полтавської обласної ради, навіть з третьої спроби, не підтримали внесення цього питання до порядку денного сесії, оскільки воно було в переліку додаткових.

Фактично, частина депутатів Полтавської обласної ради виступила за реалізацію так званої «формули Штайнмаєра».

Реалізація «формули Штайнмаєра» загрожує Україні легалізацією нинішньої «еліти» сепаратистських утворень «Л-ДНР» шляхом проведення виборів. Адже за її умов не існуватиме навіть базової гарантії безпеки для проукраїнських учасників виборчого процесу. Таким чином керівництво терористичних угрупувань може набути легального статусу.


Читайте також:
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
01 травня, 06:10