На реконструкцію Розсошенської гімназії в Полтавській райраді вже заклали частину суми

ПОЛТАВА
05.01.2017, 12:17
На реконструкцію Розсошенської гімназії в Полтавській райраді вже заклали частину суми

Для реконструкції єдиної в Полтавському районі гімназії в с. Розсошенці в Полтавській районній раді заклали в бюджет 5 млн грн. Загальну вартість робіт орієнтовно оцінили в майже 11 млн грн. 1 млн пообіцяв виділити з бюджету сільради Щербанівський сільський голова Ігор Процик.





Проект реконструкції гімназії 

За словами заступника голови Полтавської райради Олексія Івженка, повна реконструкція навчального закладу зумовлена, зокрема, переповненістю гімназії.

– Діти з Розсошенець змушені їздити в інші школи. Через переповненість гімназії, діти змушені вчитися в «півтори» зміни. Тільки в 1-4 класах начвається 250 учнів. Проект реконструкції дозволить, зокрема, розширити школу, – Івженко.

У Полтавській облраді вже заклали в бюджет 5 млн грн на реалізацію проекту. Невдовзі будуть проводитися тендерні процедури з закупівлі матеріалів, щоб почати роботи з реконструкції улітку під час шкільних канікул, сказав Івженко.

Строки виконання робіт ще не наведені. Сам проект реконструкції будівлі зі внесеними змінами направлений на експертизу.

Проект реконструкції розробив інститут НДІ. Ним передбачено встановлення склопластикових вікон та дверей, використання теплоізоляційних матеріалів для зовнішнього утеплення стін, будівництво шатрового даху.

Також була винесена пропозиція розмістити географічний майданчик у дворі гімназії. 

Читайте також:
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
вчора, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
вчора, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
вчора, 06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
30 квітня, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
30 квітня, 08:18