​Прокурори перетворили Полтаву на смітник

ПОЛТАВА
05.05.2016, 11:41

Мікрорайон Левада почали перетворювати на смітник. Колона вантажівок із причепами вивозить сміття в район Полтавського професійного ліцею транспорту (проспект Вавилова, 2). Сміття висипають поруч із будівлею навчального закладу, в якому здобувають спеціальність 260 учнів. Через дорогу – паркінг та житловий масив. Ця територія має назву «легені Полтави» за чистоту, надсадженість рослинами та збережену екосистему.

Вантажівки, що викидають сміття, належать одному з колишніх прокурорів Полтавської області. Це, зокрема, Volvo сірого кольору, держномер ВІ 2753 ВТ. 

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_1

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_3

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_5

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_7

Поруч із горою відходів ходять «смотрящі».

Вірогідно, екс-головний прокурор почав будувати новий мікрорайон у місті.

Через засмічення природної території м-на Левада вантажівками зі сміттям ми звернулися до Державної екологічної інспекції в Полтавській області. Журналістів попросили надіслати публічний запит на електронну адресу інспекції: 

-Алло. Скажіть, будь ласка,що ви хотіли, щоб ми ще якісь міри прийняли? Публічний запит надішліть на нашу адресу. Керівництво розгляне запит – повідомили розмові з Полтавської Держекоінспекції.

Із Державною екологічною інспекцією в України журналісти зв’язатися не змогли. Телефон гарячої лінії, вказаний на сайті, на початку 14-00 години ніхто не зняв. Зазначимо, на сайті Держекоінспекції повідомлено, що гаряча лінія працює до 18-00 години в будні дні.

З огляду на потік вантажівок та масштаби забруднення, погіршення екологічного стану м-на Левада, звертаємо увагу правоохоронних органів міста Полтави на зазначені факти з проханням вжити відповідних заходів.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45