«Рідне місто» та «Совість України» - найбезвідповідальніші партії полтавської міськради

ПОЛТАВА
08.06.2017, 11:51
«Рідне місто» та «Совість України» - найбезвідповідальніші партії полтавської міськради

Громадський рух «Чесно» оприлюднив дані, за якими встановили партійну бездіяльність серед фракцій у полтавській міській раді. Раніше «ОБ» повідомляв про 13 депутатів-прогульників, які у цьому рейтингу відповідальності тягнуть свої партії вниз. 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: Матковський, Шамота, Матвійчук та Кудацький серед 13 прогульників полтавської міськради

Згідно з відповіддю Полтавської міськради на запит «Чесно», дані з 1 січня до 31 грудня 2016 враховувалась загальна кількість засідань сесій та комісій, прогульниками вважаються депутати, які пропустили 25% та більше засідань – пише «Чесно».

Таким чином, найбезвідповідальнішими партіями стали «Рідне місто» та «Совість України», у яких цей показник становить по 43%. Далі йдуть «БПП «Солідарність»» та «Самопоміч», у яких 25% безвідповідальності, за підрахунками вищезазначеного руху. «Батьківщина» – 20%, «СДП» – та «Свобода» – 17% безвідповідальності.

«Рідне місто» та «Совість України» - найбезвідповідальніші партії полтавської міськради_1

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45