3000 грн – мінімальний курс свободи для маріупольців

КРИМІНАЛ
24.08.2022, 20:54
3000 грн – мінімальний курс свободи для маріупольців
Фото: Mariupol Now

Росіяни та їхні маріонетки з терористичного угруповання "ДНР" здійснюють шалений тиск на тих, хто лишився у зруйнованому Маріуполі.

Такі відомості оприлюднила пресслужба на офіційному публічному Telegram-каналі міської ради незламної перлини Приазов'я, інформує медіаагенція "Останній Бастіон".

Зазначається, що у тимчасово окупованому Маріуполі мирні мешканці, особливо з грошима, представляють особливий інтерес для чужинців в одностроях силових структур.

«Маріупольці обурені роботою так званої "поліції ДНР". Її банд-представники грабують водіїв, вимагають гроші, погрожують конфіскувати автівку та відправити у підвал комендатури. І все це з автоматом у руках, який демонстративно перезаряджають. Схема наступна: шукають водіїв без пасажирів, далі підрізають авто, забирають документи (паспорт, права, техпаспорт) і кажуть, що водій порушив правила і створив аварійну ситуацію. На всі заперечення відповідають погрозами», – повідомили у міськраді.

Окремо уточнюється, що нині курс свободи для жителів зруйнованого загарбниками Маріуполя становить не менш як 3000 гривень або ж 5000 рублів: заплатив – відпускають, записавши номер авто та дані водія; а ні – чекай на прихід "денеерівців".

Натомість, як раніше писав "Останній Бастіон", російські окупаційно-терористичні сили руками колаборантів і сепаратистів цілеспрямовано зачищають Схід України від корінного населення.

Читайте також:
Опінії
На жаль, ворожа пропаганда використовує будь-які теракти на Московії як привід для співчуття. І західне суспільство їй у цьому підігрує...
28 квітня, 18:30
Війна
Московити продовжують чинити психологічний тиск і здійснювати терор на українців Півдня та Сходу. Ворог прагне тотальної деморалізації.
28 березня, 20:25
Війна
Незалежно від того, хто і як голосував від серпня 1991 року у прикордонних регіонах України, винні у смертях наших громадян лише росіяни.
20 березня, 06:01
Опінії
У ворога на нашу перлину Причорномор'я плани ще від 2014 року. Проте наша Одеса не по зубах московитам, які всюди сіють смерть.
17 березня, 13:00
Війна
49-річний Мікалай Аляксееў був дійсним військовослужбовцем Полку імені Кастуся Каліноўскага. Днями його застрелили терористи ФСБ РФ.
10 березня, 13:00
Війна
Попри кількісну перевагу озброєному до зубів ворогу все ж бракує власного «гарматного м'яса». Тому московити відловлюють українців.
26 лютого, 21:41