Сміття, нестерпний сморід, бездоріжжя – що турбує пересічних полтавців? (відео)

ПОЛТАВА
19.08.2019, 12:44

У той час, коли вирішення поодиноких проблем благоустрою Полтави усіляко піариться партійцями «Рідного міста», полтавці продовжують терпіти звичні незручності.

Стихійні смітники, розбиті дороги, не кращі тротуари – це щоденні реалії для тисяч мешканців Полтави.

Полтавці незадоволені роботою комунальних служб, органів місцевого самоврядування, патрульних поліцейських. На бездіяльність останніх особливо нарікають поблизу вокзалів.

Втомившись чекати, містяни намагаються вирішити проблеми благоустрою самотужки.

Більше – прямою мовою.

Читайте також:
Полтава
Чергову сонячну електростанцію споруджують у Миргороді. Вона забезпечить нагальні потреби одного з об'єктів критичної інфраструктури.
09:23
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
03 травня, 14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
03 травня, 06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
02 травня, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
02 травня, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23