У ДБР відхрещуються від будівельних робіт у центрі Полтави

ПОЛТАВА
08.09.2019, 08:51

У Територіальному управлінні ДБР, розташованому у місті Полтава, визнали, що не володіють земельною ділянкою за адресою вул. Соборності, 37, і заперечили будь-яку причетність до будівельних робіт, які там проводилися.

Таку позицію представники полтавського управління ДБР озвучили у відповіді на запит «Останнього Бастіону».

Нагадаємо, що 24 серпня працівниками поліції було задокументовано факт захоплення співробітниками ДБР земельної ділянки у центральній частині міста. На захопленій території розпочалося самовільне будівництво стоянки. Виконання вказаних робіт проводило ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» на чолі з Олексієм Басаном. Після цього розпочалося протистояння між ДБР та слідчими Головного управління Нацполіції, про яке ми вже писали.

Те, що фактичним замовником будівельних робіт є саме ДБР, співробітники цієї структури підтвердили своїми діями. Тим не менше, у відповіді на офіційний запит співробітники ДБР заявляють, що не мають жодного стосунку до будівельних робіт на земельній ділянці за адресою вул. Соборності, 37.

У ДБР відхрещуються від будівельних робіт у центрі Полтави_1

У ДБР відхрещуються від будівельних робіт у центрі Полтави_3

Версій, що саме спонукало ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» зайнятися будівництвом автостоянки для співробітників ДБР, озвучено не було.

Наразі можна лише здогадуватися, чи зроблять Олексія Басана «цапом-відбувайлом» і як саме він буде захищатися. Звісно, якщо в Головному управлінні Нацполіції вистачить мужності продовжувати кримінальне провадження за фактами незаконного зайняття земельної ділянки та незаконного будівництва.

Андрій Солодовник

Читайте також:
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
01 травня, 06:10