Верховна Рада розгляне законопроєкт «Про медіа» вже у липні

19.06.2020, 13:57
Верховна Рада розгляне законопроєкт «Про медіа» вже у липні
Фото: Стопкор

Фракція партії "Слуга народу" відклала розгляд скандальної законодавчої ініціативи про ЗМІ до 1 липня поточного року.

Про це ввечері 18 червня на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомила заступниця голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.

За словами народної обраниці з команди Володимира Зеленського, проєкт — це "результат розумної одностайності між законотворцями та медіаіндустрією", а всі суперечності можливо вирішити "шляхом конструктивної дискусії".

«Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики збирався на засідання, щоби розглянути найбільш фундаментальний законопроєкт №2693-д і нарешті його зареєструвати. Ця оновлена редакція, над якою робоча група працювала близько 6 місяців, буде подана на розгляд парламенту 1 липня, щоби всі охочі могли з нею ознайомитися й сформувати відповідні позиції», — зазначила депутат Євгенія Кравчук.