«Ноздрачов, знімай погони»: командир «Правого сектора» про скандального полковника

ВІЙНА
13.12.2019, 06:06
Символіка ДУК ПС
Символіка ДУК ПС

Стемпіцький назвав Ноздрачова потенційним зрадником.

Командир Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Андрій Стемпіцький закликав Генштаб негайно звільнити начальника Управління цивільно-військового співробітництва Олексія Ноздрачова.

Нагадаємо, що під час виступу на круглому столі Ноздрачов заявив про готовність ЗСУ «реінтегруватися» із терористами та російськими військами. Єдині, хто стоять на заваді такій «реінтеграції», за його словами, це ветерани та «праворадикали».

«Якийсь "полковник" Ноздрачов прозвітував суспільству про готовність реінтеграції ЗСУ з російськими окупантами та місцевими бандугрупованнями. Поспішив "товаріщ" полковник, зробив фальстарт. Ще не всіх ветеранів посадили та здескредитували, а він вже інтегрується»,написав Стемпіцький у себе на сторінці.

Андрій Стемпіцький
Андрій Стемпіцький
Фото:особиста сторінка Facebook

«А тепер серйозно. Ноздрачов, знімай погони, не ганьби воїнів ЗСУ, які тисячами віддавали життя у боротьбі з російськими окупантами. Який з тебе воїн? Колаборант та потенційний зрадник. При чому – зрадник пам’яті загиблих солдатів та офіцерів, зрадник родин та дітей загиблих воїнів», – додав командир ДУК.

Стемпіцький закликав Генштаб негайно звільнити Ноздрачова, а СБУ – зайнятися його діяльністю.

Читайте також:
Війна
Фронт, у цілому, тримається, хоча ворог просувається у деяких секторах Донеччини. Ключове питання — доукомплектації бойових бригад...
07:19
Війна
Ракети ATACMS були частиною поставки озброєння Україні в березні вартістю 300 млн доларів.
вчора, 11:50
Війна
Місто розташоване повністю на оборонній висоті та є ключем до Слов'янсько-Краматорської агломерації. Його окупація спричинить злам фронту.
24 квітня, 19:14
Війна
Військова допомога буде відправлена впродовж наступних годин
24 квітня, 18:08
Війна
Закон про мобілізацію з новими правками почне діяти з 18 травня.
24 квітня, 17:43
Війна
Носіями авіабомби є західні винищувачі, але в України вже є досвід інтеграції JDAM чи Hammer на радянські літаки.
24 квітня, 15:08