Блок Порошенка відхрестився від Матковського

ПОЛТАВА
10.10.2014, 09:50

Лідери Блоку Петра Порошенка заявили, що полтавський політик Андрій Матковський не має стосунку до цієї політичної сили. Та вимагають щоб шахрай більше не примазувався до них.

Андрій Матковський, який балотується до Верховної Ради від одного з полтавських округів, широко використовує символіку президентської політсили в своїй місцевій рекламі. Зокрема на білбордах користується гаслами, які вводять в оману про його приналежність до Блоку Петра Порошенка.

Як писав Останній Бастіон, на його бордах у фразі «Андрій Матковський за Блок Петра Порошенко» - слово «за» практично непомітне: «… І Матковський «за»!»

Шахрайську рекламну кампанію Матковського в Полтаві прокоментували народний депутат України Тарас Кутовий та лідер партії «БлокПетра Порошенка» і радник президента Юрій Луценко:


Читайте також:
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
08:18
Полтава
Жителі Великого Байраку Миргородського району віднині мають доступ до води. Днями там завершили роботи на артезіанській свердловині.
вчора, 21:49
Полтава
Не минає ні дня без трагічної звістки з передової. Московитська війна забирає в української нації найкращих синів.
вчора, 14:56
Полтава
Автошлях, який сполучає українську столицю з Борисполем, Кременчуком, Дніпром і Запоріжжям негайно потребує ремонту. Причому, капітального.
28 квітня, 12:45
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
26 квітня, 14:53