2000 оливкових дерев під ніж: як сіоністи спустошують Палестину?

СВІТ
19.11.2022, 07:45
2000 оливкових дерев під ніж: як сіоністи спустошують Палестину?
Фото: Umma News

Єврейські окупанти ніяк не вгамуються, їм мало землі для розселення, тому взялися рубати останні природні оази на Західному березі Йордану.

Красномовний ролик із місця події виклав незалежний ісламський інформаційно-просвітницький портал "Umma News", передає медіаагенція "Останній Бастіон".

Як з'ясувалося, група невідомих громадян Держави Ізраїль свідомо викорчувала і знищила понад 2000 оливкових дерев у палестинському селі Карават-Бані-Хасан.

Показово, що "санкціонували" та охороняли по факту незаконну вирубку озброєні спецпризначенці, не даючи природозахисникам зупинити нищення екосистеми.

«Цей відверто інфернальний акт був здійснений ізраїльськими силами ще цього понеділка, 14 листопада. Важливо відзначити, що оливкове фермерство є великою галуззю і єдиним джерелом засобів для існування для багатьох палестинців на Західному березі річки Йордан, де Тель-Авів намагається спорудити нові єврейські поселення для "виправлення" на власну користь демографічної ситуації», – повідомили журналісти порталу "Umma News".

Між тим, як раніше повідомляв "Останній Бастіон", попри щоденні обстріли військ підконтрольних маріонетковому російсько-іранському диктатору Башару аль-Асаду у Сирії триває збір оливок.

Читайте також:
Політика
Ухвалений й неодноразово редагований внутрішніми ворогами Основний Закон покликаний зробити з титульної нації меншість. Це ганьба!
18 квітня, 07:09
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23
Полтава
Обранці почали гризтися через наближеність до бюджету. Жителям Диканьки не позаздриш, можновладці на них знову наплювали.
11 квітня, 07:11
Полтава
Маленька острівна країна у Карибському морі ніколи не була безпечною для життя (особливо білошкірих). А після нещодавніх подій — і поготів.
13 березня, 21:33
Світ
Релігійні фанатики та підприємливі бариги-сіоністи взялися розпродувати зачищену від корінного народу багатостраждальну смугу Ґази.
06 березня, 19:13
Світ
Правда завжди стає публічною, а брехня згодом тьмяніє. Про це мали б знати ті, хто стоять у керма сіоністської та рашистської пропаганди.
08.12.2023, 19:57