4000 малолітних кримчан забрали до путінської «Юнармії»

ВІЙНА
17.01.2022, 10:06
4000 малолітних кримчан забрали до путінської «Юнармії»

Підлітки окупованого росіянами Кримського півострову служитимуть у лавах Чорноморського флоту країни-агресора.

Такі відомості виклала пресслужбі Південного військового округу РФ на сайті міністерства оборони, передає інформаційна агенція "Останній Бастіон".

Наразі відомо, що для неповнолітніх кримчан (як хлопчаків, так і дівчат – прим. ред.) у кількості майже 4000 осіб підлеглі Сєргєя Шойгу розподілили на загони у складі "Юнармії", а також провели для них тренування у таборі "Артек".

«Новобранці знаходяться у зоні відповідальності Чорноморського флоту. Дехто з них упродовж минулого року вже брав участь у героїко-патріотичних освітніх заходах, особлива увага яких була спрямована на збереження пам'яті про подвиги та бойові традиції старших поколінь, пам'ятні події та дати у російській історії. Нове покоління кримчан розуміє важливість долучення до нашої армії у будь-який спосіб», – бравурно відзвітувала пресслужба Південного військового округу РФ.

Водночас у міноборони країни-агресора переконують, що станом на тепер у Криму та Севастополі функціонують 874 загони "Юнармії", що об'єднують майже 29 тисяч дітлахів віком від 10 до 18 років.

Фактично, йдеться про свідому і системну мілітаризацію російськими окупантами неповнолітнього населення українського півострова, яке на 8-му році гібридної агресії не здатне опиратися кремлівській пропаганді, оскільки не знає іншого життя поза межами путінського режиму.

Між тим, як уже інформував "Останній Бастіон", московитські загарбники продовжують переслідування киримли та українців, а також у незаконні способи залучають до армії РФ малечу.

Читайте також:
Політика
Злочини та робота на росію Петрова з Івановим з «Ісландії», після якого СБУ вручить їм підозру в держзраді
06 березня, 17:09
Опінії
Єдине інтерв'ю, яке дав кремлівський диктатор західному журналісту, було з американським соціалістом Волтером Дюранті. Було це у 1929 році.
09 лютого, 07:18
Політика
Мерія міста Модена відкликала дозвіл після звернення української сторони.
09 січня, 16:47
Опінії
Займіть своїх дітей діалогами про серйозні речі. І перестаньте самі подавати поганий приклад.
07.12.2023, 15:33
Світ
Чи жертвуватиме КНР відносинами зі США заради дружби із РФ? Сі Цзіньпін сказав ствердно й упевнено: «Ні».
03.12.2023, 16:46
Війна
Чому розрекламоване путіним озброєння не помічено на фронті?
09.11.2023, 16:28