Шість абітурієнтів вигнали з ЗНО на Полтавщині

ПОЛТАВА
04.06.2014, 07:12
Шість абітурієнтів вигнали з ЗНО на Полтавщині

Під час проведення ЗНО по іноземній мові на Полтавщині учора шестеро абітурієнтів вигнали з аудиторій, оскільки вони порушили правила.

Про це розповіла відповідальна за проведення ЗНО в Полтавській області Наталія Барболіна.

- П'ятеро з абітурієнтів тримали при собі включені мобільні телефони, а один - навушники. Це категорично заборонено на ЗНО, - проінформувала Барболіна.

До інформації: Цьогоріч затверджений документ, на основі якого під час тестування абітурієнти не мають права тримати при собі ні єдиного приладу інформаційного зчитування, обробки, відтворення інформації, і окремих елементів технічних пристроїв.

До того жМинулого року абітурієнтів що порушили правила на Полтавщині було менше в 5 разів - тільки один з них був на ЗНО з мобільником.


Андрій Торін

"Останній Бастіон"

Читайте також:
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
вчора, 14:07
Полтава
Чергову сонячну електростанцію споруджують у Миргороді. Вона забезпечить нагальні потреби одного з об'єктів критичної інфраструктури.
вчора, 09:23
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
03 травня, 14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
03 травня, 06:10