Депутат від «БПП» Чередніченко погрозив журналісту вбивством

ПОЛТАВА
27.04.2016, 18:08

Сергій Чередніченко, депутат Полтавської міськради» від «БПП» Солідарність» погрозив фізичною розправою Сергієві Нагорному, журналісту «Останнього Бастіону». Причина – низка викривальних статей видання «Останній Бастіону», які висвітлювали шизофренію, вбивство та корупційну діяльність Чередніченка.

- Если еще про меня что-то появится (статті чи фото/відеоматеріали на сайті «Останнього Бастіону – ред.), тебя просто прикончат. Я тебя лично где-то зах***рю, - сказав Чередніченко журналістові на початку сесії Полтавської міської ради.

У погрозах розправою журналісту зізнався і сам Чередніченко, ідеться на сайті інтернет-видання «Полтавщина». Та в інтерв’ю «Громадському» телеканалу, Чередніченко заперечив сказане.

Нагадаємо, Сергій Чередніченко, депутат Полтавської міської ради від «БПП» Солідарність» має встановлений безстроковий діагноз «шизофренія». Депутат причетний до двох ДТП. Унаслідок другої пригоди в 2008 році загинула 6-річна дитина.

Більше про це читайте:

Два ДТП, вбивство та шизофренія – що ще приховує депутат від «БПП» Сергій Чередніченко?

Хворий на шизофренію депутат від БПП, що скоїв ДТП із жертвою, досі не покараний

Депутат від «БПП» Чередніченко за 600 $ «купив» шизофренію

«Останній Бастіон» просив у Олександра Мамая, міського голови Полтави, слово на сесії. Сергій Нагорний хотів повідомити голову, депутатів і ЗМІ про погрози від Чередніченка. Мамай пообіцяв, що надасть слово журналістові наприкінці сесії, проте поспішно закрив її і розпустив депутатський корпус.

Зрозуміло, що міський голова Полтави вкотре підтримав політку Президента Порошенка і «БПП» щодо геноциду українців, знищення свідомого прошарку населення, репресій проти об’єктивних журналістів та ліквідації свободи слова.

Про те, що Порошенко поступово перетворив свій режим на диктатуру й фізично усуває інакодумців, говорять усі незаангажовані й правдиві ЗМІ. Зокрема, «Українська Правда», «Шустер live», «Останній Бастіон» та небагато інших.

Результати такої позиції за кожної провладної партії однакові. Нагадаємо, восени 2000 року в Україні вибухнув касетний скандал після оприлюднення «плівок Мельниченка». Вони свідчили про причетність тодішнього Президента України Л. Кучми та ряду інших високопосадовців та політиків до вбивства журналіста Г. Ґонґадзе.

Із часу вбивства Ґонґадзе минуло 16 років. Винні досі не покарані. Режим Порошенко увібрав в себе «найкращі» риси бандитизму режиму Кучми та Януковича. За офшорними справами та вбивством чоловічого населення на українсько-російській війні, Порошенкові ніколи виконувати Конституцію та притягати винних до відповідальності перед Законом.

Та, власне, і Закону в Петра Олексійовича, як він засвідчив, теж немає. Про це влучно висловився Айдер Муждабаєв, політичний журналіст кримськотатарського походження заступник директора кримськотатарського телеканалу ATR.

Муждабаєв виступив проти розправ провладної партії над журналістами. Зокрема, над Савіком Шустером.

Сьогодні не тільки 30 років з дня Чорнобильської катастрофи, коли влада приховувала правду. Такий злий рок. зараз влада також тисне на журналістів. У такий день. Сьогодні є ще одна подія в житті України. На мою думку, цій події мав би бути присвячений увесь дискурс усередині країни. Саме сьогодні російська влада заборонила меджиліс кримськотатарського народу. Це значить, що з цього дня щонайменше 300 тисяч громадян України, які опинилися в заручниках у Криму, можуть підпасти під репресії. У будь який момент. 300 тисяч людей, які конче потребують захисту з боку української держави та світової спільноти. І в цей день, коли на мою думку, найголовнішою темою має бути захист кримських татар від репресій, завдяки комусь «розумному» відбувається цинічне, дубове, дурацьке, дибільне посягання на свободу слова. Цим влада довела, що вона готова використовувати найдрібязковіші, ганебні методи щодо журналістів, які якимсоь чином її критикують.

Річ тут не тільки в Савікові Шустері. Останнім часом спостерігаємо агресію щодо багатьох журналістів, які викривають офшорні скандали, пишуть про одне, друге, третє. Здається, нібито влада відстрілюється з якоїсь башти по різних персонах, які невдоволені її діями.

Я погоджуюся з Савіком, що в цьому немає нічого спільного з Європою. Це абсолютний «совок», куди нас тягнуть. Закликаю українську владу припинити займатися хєрнею і почати вирішувати проблеми своїх громадян, проблеми кримських татар.

Читайте також:

Від шизофреніка до Педика – чим заплямоване обличчя партії Президента на Полтавщині?

Приступ шизофренії депутата від «БПП» прямо в Полтавській міськраді

Зазначимо, після сесії Полтавської міської ради Андрій Матковський, лідер фракції «БПП» Солідарність», різко засудив дії Сергія Чередніченка:

- Це дуже погано. Таке не можна робити ні мені, ні вам, ні Чередніченку.

Як керівник фракції Андрій Матковський вибачився за свого представника в міськраді. Також він зазначив, що попросить вибачитися перед журналістом і Чередніченка.

Сергій Нагорний, журналіст «Останнього Бастіону», уже подав заяву до правоохоронних органів із приводу погрози вбивства від та перешкоджання законній журналістській діяльності.

Нагадаємо, за зверненням Володимира Дащенка, голови ГО «Народна рада міста Полтави», прокуратура Полтавської області 22.02.2016 року вже внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо підроблення довідок про інвалідність Чередніченком С.І.

Уважати публікацією офіційним зверненням до Президента України, Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів, Української Гельсінської спілки з прав людини. 

Гнап Нерушима

Читайте також:
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
01 травня, 06:10